Безплатна Доставка
За поръчки Над 99лв
Свържи се с Нас
+359 884 222 112

Плащане и Доставка

   Плащане и доставка


       НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ     Наложен платеж
                                                                                           При този метод се плаща при получаване на пратката директно на куриера на фирма

 

  или   

  

От куриера Вие ще получите бележка или така наречената разписка за пощенски паричен превод, която е законово признат документ и заменя касовия бон.


Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт и Спиди.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.


За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.                                                                                                 При проблем с плащане и доставка, можете да се свържете с нас на телефон 0884 222 112

 

                                                                                                                                                              Плащане по банков път

Заплащанeто на дължимата сума се извършва чрез банков превод. При получаване на пратката не дължите нищо на куриера, единствено сумата за доставка. Трябва да имате предвид, че в този случай процесът на доставката ще стартира след като бъде получена заплатената предварително сума по банков път.

    Нашата Банкова Сметка в лева:

 

      Първа Инвестиционна Банка ( Fibank )

      Титуляр на сметката: Аутотед 2019 ЕООД

         IBAN: BG34FINV91501017340752

         BIC: FINVBGSF

 

В основание за плащане посочете номерът на Вашата поръчка.

Банковите такси са за сметка на клиента.

                                                                                                                                                           Доставка на продуктите

Аutotedy.com  не публикува информация за  актуалната наличност на предлаганите стоки. Голяма част от продуктите са на склад, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан продукт. Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с действащите тарифи за доставка  на съответната компания и настоящите Общи условия за Обслужване.

Всички авточасти се изпращат с опция преглед преди да я заплати клиента. В случай, че е допусната грешка от страна на Autotedy.com и продукта е объркан или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приема стоката. В такъв случай, трябва да се свържете с Нас на посоченият в сайта телефонен номер, за да може да Ви изпратим в максимално кратък срок правилният или повреденият артикул, като разходите за замянта ще бъдат изцяло за Наша сметка

За поръчка на стойност под 99лв. се заплаща доставка определна от транспотната фирма.

При поръчка на стойност над 99лв. получавате като комплимент от Нашата фирма безплатна доставка до посочен от Вас адрес или офис на куриерската фирма в цялата страна. Това се отнася за всички комбинирани поръчки с изключение на автомобилни гуми, акумулатори (автомобилни, тежкотоварни и индустриални) и масла с капацитет от 20, 60 и 208 литра.

                                                                          

 

 

 

                                                                                                                                                                 Срок на доставкаСрокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад,  доставката е в срок до 24 часа от момента на изпращането.

         
Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-3 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг
(около 5 работни дни), като максималния такъв може да достигне до 15 работни дни.
         
Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да не бъдат обработени и оставени за следващия работен ден.
         
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти или
 e-mail адрес.

 

                                                                                                                             Връщане на поръчка

Закупените от Вас продукти може да бъдат върнати в 14 дневен срок от датата на получаване. Необходимо е единствено да запазите продукта в добър търговски вид с оригиналната му опаковка. Транспортните разходи при връщане на стоката са за сметка на купувача.